T-shirt μόδας για άνδρες, εφαρμοστή, 100% οργανικό βαμβάκι, με φαρδύ και ακατέργαστο λαιμό - T-shirt μόδας για άνδρες, εφαρμοστή, 100% οργανικό βαμβάκι, με φαρδύ ακατέργαστο λαιμό, σε νεανικό στυλ, ελαφρύ ύφασμα 150gr. Διατίθεται σε 3 μοντέρνα χρώματα: σκούρο γκρι, μαύρο, λευκό. Η T-shirt μόδας για άνδρες με φαρδύ λαιμό και ακατέργαστη κοπή από ύφασμα 100% οργανικό βαμβάκι ποιότητας, είναι προσαρμόσιμη με πολύ λεπτές κεντητές, εκτυπώσεις, στρας, Swarovski, λογότυπα και κείμενα κατά παραγγελία του πελάτη. Όλες οι προσαρμογές είναι ποιότητας και οικολογικά βιώσιμες σε τοπικό επίπεδο, καθώς πραγματοποιούνται εσωτερικά στην επιχείρηση.
Ελάχιστη ποσότητα: 30 τεμ.
Μεγέθη: S M L XL
Τιμές: κατόπιν αιτήματος
Στο τμήμα συναρμολόγησης διαθέτουμε πιέσεις από 15 Τ. έως 40 Τ. και αυτόματες μηχανές σχεδιασμένες και κατασκευασμένες εσωτερικά για συναρμολογήσεις, σπειρώματα και συγκολλήσεις.
Το 2011, με τη βοήθεια ενός περιφερειακού προγράμματος, κατασκευάσαμε ένα πρωτότυπο για την αυτοματοποίηση των μηχανών εργαλείων χρησιμοποιώντας ένα ρομπότ που υποστηρίζεται από μια 3D κάμερα για την παραλαβή κομματιών χύμα από κασέτα.
Παραδείγματα συναρμολογημένων εξαρτημάτων αυτόματα ή ημιαυτόματα με μηχανές σχεδιασμένες και κατασκευασμένες εσωτερικά για τους τομείς:
• Ηλεκτρονικά;
• Μοτοσικλέτες;
• Αυτοκινητοβιομηχανία;
• Υδραυλικά;
• Γεωργία.
Λουκάνικο που προέρχεται από το πιο εκλεκτό μέρος του μηρού του χοίρου, με γλυκιά, αρωματική και πικάντικη γεύση.
Προϊόν χωρίς δέρμα και έτοιμο προς κοπή.
25,90€/KG
Η Rock22 είναι μια αυτόματη κοπτική μηχανή με μεταβλητό βάρος, σχεδιασμένη για εργασία σε γραμμή.
Μια επαγγελματική λύση για την εκτέλεση κοπής "ροκ" τυριών σκληρής ζύμης.
Το τυρί κόβεται αυτόματα με τρόπο που είναι απολύτως ίσος με την "φρέσκια" κοπή που γίνεται χειροκίνητα: η επιφάνεια του προϊόντος παραμένει τραχιά και διατηρεί όλες τις οργανοληπτικές και αισθητικές ποιότητες του μόλις κομμένου τυριού.
Με τη χρήση λείων λεπίδων μπορεί να κόψει τυριά λιγότερο ωριμασμένα σε τυποποιημένες μερίδες (π.χ. κατσικίσια).
Επιτρέπει την ρύθμιση του τύπου κοπής ανάλογα με:
• Τυποποιημένες μερίδες: 1/2, 1/4, 1/8, 1/16, 1/32 της μορφής.
• Ειδικές μερίδες: 1/10, 1/12, 1/20, 1/24, κ.λπ.
Ιδανική για εργασία σε γραμμή με την κοπτική μηχανή Mod. Rock 21 και Rock 13
Διαστάσεις: 220x85x55+50 εκ.
Υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι
Εργαλείο που σας επιτρέπει να κόβετε τέλεια το τυρί σε μικρές φέτες και τη φλούδα, χωρίς να δημιουργείτε απόβλητα και μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο επεξεργασίας.
Επαγγελματικός κόφτης τυριού, με πολύ μικρές διαστάσεις, εύκολος στη θέση του σε οποιοδήποτε τύπο εργασιακού περιβάλλοντος.
Ετικέτα υφασμένη σε υψηλή ανάλυση για μόδα, ύφασμα σατέν πολυεστέρα, κοπή στο περίγραμμα και έτοιμη προς ραφή.
Δείγμα διαθέσιμο (λόγω υψηλού κόστους συνιστάται να επιβεβαιωθεί από το σχέδιο).
Πώς να τις εφαρμόσετε μέσω απλής ραφής.
Ελάχιστη ποσότητα: 500 τεμ
Διαθέσιμη τιμοκατάλογος: Ν. 3
Χάρη στο λογισμικό διαχείρισης τελευταίας γενιάς (MRP) που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να διαχειριζόμαστε όλους τους διάφορους τομείς της επιχείρησης (αγορές, πωλήσεις, λογιστική, πρόοδος παραγωγής μέσω MRP, στατιστικά κ.λπ.) και να παρακολουθούμε ολόκληρο τον κύκλο παραγωγής, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου του υλικού κατά την είσοδο και την παραγωγή, χάρη στη σύνδεση σε πραγματικό χρόνο μεταξύ των μηχανών και του Συστήματος MRP προγραμματισμού, που επιτρέπει άμεση συνεργασία μεταξύ χειριστών, μηχανών και ελέγχων και συλλογή δεδομένων παραγωγής (εκτελούμενα κομμάτια, χρόνοι επεξεργασίας κ.λπ.) σε πραγματικό χρόνο για να παρακολουθούμε την παραγωγικότητα.
Ιχνηλασιμότητα --> ιχνηλασιμότητα ενσωματωμένη στις παρτίδες: πρώτη ύλη, φάσεις παραγωγής, επεξεργασίες, τελικό προϊόν
Έλεγχοι --> Τα ειδικά μέρη ελέγχονται συστηματικά κατά τη διάρκεια όλων των επιμέρους φάσεων με εργαλεία που είναι άμεσα συνδεδεμένα με το λογισμικό της επιχείρησης (MRP), έτσι ώστε να αποθηκεύονται αυτόματα τα δεδομένα μέτρησης, αποφεύγοντας το ανθρώπινο λάθος.
Σαλάμι από χοιρινό κρέας, αποκλειστικό της περιοχής Λανγκιράνο. Το κρέας που προέρχεται από τον λαιμό του χοίρου, γεμισμένο στο χέρι σε φυσικό έντερο και ωριμασμένο τουλάχιστον 90 ημέρες, έχει γλυκιά και ευχάριστη γεύση και είναι πρωταγωνιστής σε ορεκτικά και απεριτίφ.
Culatta εξαιρετικής ποιότητας, με μια δική της ακριβή γεύση που δεν είναι ούτε ζαμπόν ούτε culatello: γλυκιά και ζουμερή με νότες βουτύρου και φουντουκιού.
Το τμήμα Σχηματισμού Μετάλλου για τις εργασίες Κοπής και Σχηματισμού διαθέτει πιέσεις από 15 Τ. έως 400 Τ. εξοπλισμένες για αυτόματες εργασίες από ταινία.
Τα Κομμάτια που Κόβονται και Σχηματίζονται παράγονται σύμφωνα με το σχέδιο του Πελάτη και παρέχονται πλήρη με θερμικές και επιφανειακές επεξεργασίες.
Οι Στοχοθετημένοι Τομείς στους οποίους εργαζόμαστε είναι:
Γεωργία
Αυτοματοποίηση και ρομποτική
Αυτοκινητοβιομηχανία
Κατασκευές
Ηλεκτρομηχανική
Υδραυλικά
Υδραυλική
Σαλάμι από χοιρινό κρέας, τυπικό της Εμίλια. Το κρέας προέρχεται από τον λαιμό του χοίρου, γεμισμένο με το χέρι σε φυσικά έντερα και ωριμασμένο για τουλάχιστον 90 ημέρες, έχει γλυκιά και ευχάριστη γεύση και είναι πρωταγωνιστής σε ορεκτικά και απεριτίφ.
Σαλάμι που παρασκευάζεται από το πιο εκλεκτό μέρος του μηρού του χοίρου, με γλυκιά, αρωματική και πικάντικη γεύση.
Παραγωγή σε έντερο.
21,90€/KG για κομμάτια.
19,90€/KG για το ολόκληρο προϊόν.